Consilierii ARTJUNKIE

Art Junkie

Despre Noi

Incepand cu anul 2009 echipa noastra oferea primul serviciu de amenajari ferestre la domiciliul clientului din Iasi, pentru a scapa de toate bataile de cap ce apareau in urma cautarilor de magazine ce se ocupau cu amenajari pentru ferestre si tehnica parasolara, problemele aparute in urma masuratorilor necorespunzatoare si a riscului de nepotrivire a materialelor cu designul spatiului dvs.

In 70 % din cazuri, materialele ce sunt alese in showroom nu se potrivesc cu locuinta deoarece numai acasa va puteti da seama de lumina ce patrunde prin materiale, nuantele si opacitatea perfecta, nu mai vorbim de potrivirea perfecta cu toate elementele locuintei.

se deplaseaza la domiciliul dumneavoastra cu toate materialele necesare pentru o alegere perfecta. Garantam ca gama noastra de produse este din cea mai diversa si cu o nota de unicitate. Pentru ca serviciul sa fie complet realizam toate serviciile de montaj, masuratori, transport si consultanta.

Art Junkie activeaza in mediul online si in cele 2 SHOWROOM –uri, punand la dispozitie cataloage virtuale si portofolii realizate de-a lungul carierei noastre.

Art Junkie , vine in ajutorul dumneavoastra cu noi idei si solutii in amenajarea locuintei , materialele folosite sunt de buna calitate si rezistente in timp la factorii de lumina.

La noi gasiti toate produsele pentru decoratiuni ferestre . Perdele si draperii din organza, in, catifea sunt doar cateva din materiale ...Tapete, sisteme roman shades si panouri japoneze, jaluzele verticale din lemn , textile, bambus, pvc, plase antiinsecte, rulouri exterioare ; rolete (rulouri sau storuri) gama variata de modele si culori. In concluzie, tot ce tine de ferestre !
Toate produsele noastre sunt in pas cu moda si cu siguranta ve-ti gasi cele mai noi modele si sisteme . Cu siguranta vom incerca sa satisfacem si cele mai exigente dorinte si cele mai fanteziste idei.

In executarea comenzii dumneavoastra , seriozitatea este maxima intr-un timp de lucru foarte scurt. Lista de preturi este convenabila orcarui buget, asumandu-ne responsabilitatea de a masura, monta si transporta in mod gratuit comanda. In felul acesta clientul va beneficia de consultanta necesara in alegerea potrivita pentru locuinta lui.

Din momentul efectuarii comenzii echipa noastra se va ocupa de tot ceea ce este necesar pentru a va putea bucura de calitatea si profesionalismul nostru in doar cateva zile. Timpul de lucru poate varia in functie de cantitatea comenzii, complexitatea lucrarii si stocul produselor (1 - 14 zile lucratoare).